DOÇ. DR. KERİM LAÇİNBAY 4R3 RESİM ANA SANAT ATÖLYE ÖĞRENCİLERİNİN “AYRIT” İSİMLİ MEZUNİYET SERGİSİ AÇILDI.
7 Mayıs 2024 | 11:34

Ana Bilim Dalımız Öğretim Üyesi Doç. Dr. Kerim Laçinbay'ın 4R3 Resim Ana Sanat Atölye Öğrencilerinin “Ayrıt” isimli mezuniyet sergisi 06 Nisan Pazartesi günü, saat 13:30’da Malik Aksel Sanat Galerisinde açıldı. Açılışa Gazi Üniversitesi Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Yücel Gelişli, Gazi Eğitim Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Mahmut Selvi, Dekan Yardımcıları Sayın Prof. Dr. Yasin Ünsal, Sayın Prof. Dr. Serkan Koşar, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Başkanı Sayın Prof. Dr. Osman Çaydere, Anabilim Dalımız öğretim üyeleri, misafirlerimiz ve öğrencilerimiz katıldı. Açılış konuşmaları ardından, sergide çalışmaları bulunan Berrak Kılıç, Beyza Darıcı, Esma Nur Yıldız, Ezgi Tekinay, Funda Altıngövde, Hatice Salmanlı, İpek Özsoy, İrem Yılmaztürk, Hasibe Nur Kanlı ve Rıdvan Gök’e katılım belgeleri verildi. Öğrencilerimizin birbirinden başarılı çalışmaları yoğun ilgi gördü. Sergi 10 Mayıs Cuma gününe kadar görülebilir.

ayrıt-1

ayrıt 2-1