ANABİLİM DALIMIZ ÖĞRETİM ÜYESİ PROF. DR. MELİHA YILMAZ GAZİ ANADOLU LİSESİNDE “KITSCH VE SANAT” KONULU KONFERANSINI GERÇEKLEŞTİRDİ.
7 Haziran 2023 | 16:46

Anabilim Dalımız Öğretim Üyesi Prof. Dr. Meliha Yılmaz, Gazi Anadolu Lisesi konferans Salonunda “Kitsch ve Sanat” konulu bir konferans verdi. Gazi Anadolu Lisesi Okul Müdürü Abdullah Ercan ve Görsel Sanatlar Öğretmeni Şenel Bahar Öztürk’ün organizasyonunda gerçekleşen konferansa 600 kişi kapasiteli konferans salonunun tamamen dolduran öğrenciler büyük ilgi gösterdiler ve sordukları entelektüel bilgi birikimi gerektiren sorularla dikkat çektiler. Son derece verimli geçen konferansta öğrenciler “Sanat, estetik ve kitsch” kavramlarına yönelik bilgiler edinmenin farkındalığını yaşadılar. Konferans sonunda  Prof. Dr. Meliha Yılmaz’a çiçek takdim eden öğrenciler bol bol hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmediler.

kiç ve sanat-1

kitsch ve sanat-1