MEZUNİYET SERGİSİ
9 Haziran 2017 | 12:33

Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı yılsonu etkinliği olarak, son sınıf öğrencileri için her yıl Mayıs ayı içerisinde gerçekleşen ve Anabilim Dalının bir geleneği olan ‘‘Mezuniyet Sergisi’’ni gerçekleştirmiştir.

2016- 2017 eğitim-öğretim dönemi Mezuniyet Sergisi öncesinde Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı tarafından düzenlenen mezuniyet programı gerçekleştirilmiştir. Programa Gazi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rabia SARIKAYA, Dekan yardımcıları Prof. Dr. Mahmut SELVİ, Yrd. Doç. Dr. Hasan ES, çok sayıda öğretim elemanı ve öğrenci katılmıştır. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlanmış ve ardından Gazi Eğitim Fakültesi Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Alev ÇAKMAKOĞLU KURU tarafından sunulan‘ ‘Birlikte Gazi Resim- İş’’adlı slayt gösterisi ile devam etmiştir. Gösteride Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı’nın yıl boyunca yapmış olduğu etkinlikler ve son sınıf öğrencilerinin Anabilim Dalı’nda geçirmiş olduğu çeşitli zamanlara ait fotoğraflar gösterilmiştir. Gösterinin ardından Gazi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rabia SARIKAYA konuşmalarını yapmak üzere kürsüye davet edilmiş, konuşmalarının ardından Gazi Eğitim FakültesiResim-İş Eğitimi Anabilim Dalı 1’inci, 2’inci ve 3’üncülerine Gazi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rabia SARIKAYA tarafından hediye ve teşekkür belgeleri takdim edilmiştir. Tüm son sınıf öğrencilerine Anabilim Dalı tarafından ‘‘Gazi’’ imzalı rozetler hediye edilmiş ve teşekkür belgeleri Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı öğretim elemanları tarafından verilmiştir. Ayrıca Gazi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rabia SARIKAYA yıl boyunca çeşitli etkinliklerde görev alan tüm öğretim elemanı ve öğrencileri verdiği teşekkür belgeleri ile onurlandırmıştır

Mezuniyet programının bitmesinin ardından ‘‘Mezuniyet Sergisi’’nin açılışına geçilmiştir. Sergi açılışı, 22 Mayıs 2017 tarihinde saat: 14:00’da Malik Aksel Sergi Salonunda Gazi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Rabia SARIKAYA, Dekan yardımcıları Prof. Dr. Mahmut SELVİ, Yrd. Doç. Dr. Hasan ES ve Gazi Eğitim Fakültesi Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Alev ÇAKMAKOĞLU KURU tarafından gerçekleştirilmiştir.Sergi açılışında son sınıf öğrencileri için özel olarak hazırlanan mezuniyet pastası Gazi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rabia SARIKAYA, Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı öğretim elemanları ve öğrenciler ile birlikte kesilmiştir. Sergi, çok sayıda öğretim elemanı ve öğrencinin katılımıyla yoğun ilgi ile karşılanmıştır.

background image