Gazi Eğitim Fakültesi Resim İş Eğitimi Ana Bilim Dalı Kastamonu Üniversitesi’nde…
8 Mayıs 2018 | 21:30

Gazi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Nurettin ŞAHİN ve Temel Tasarım Öğrencileri Kastamonu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü’nde Workshop ve Temel Tasarım Sergisi gerçekleştirdiler. Öğretim üyesi Nurettin ŞAHİN Kastamonu Üniversitesi’nin öğrencilerine sanat tecrübelerinden bahsederek Dr. Öğretim Üyesi Hüseyin UYSAL atölyesinde bir workshop çalışması düzenledi. Yaklaşık bir saat süren workshop etkinliğinde öğrencilerin ve öğretim elemanlarının ilgisi büyüktü. Aynı gün Kastamonu Üniversitesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Dekanı Prof. Dr. Duran AYDINÖZÜ, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Ahmet KAÇAR, Dekan Yardımcıları Doç. Dr Atilla ÇAĞLAR ve Doç. Dr. Kadir KARATEKİN’in de katılımlarıyla Gazi Üniversitesi öğrencilerinin Nurettin ŞAHİN atölyesinde yapılan çalışmalarından oluşan sergi etkinliği düzenlendi. Temel Tasarım uygulamaları üzerine açılan sergide öğrencilerimizin eserlerine ilgi yoğundu.