GAZİ'NİN SANATÇI AKADEMİSYENLERİ KARMA SERGİSİ
24 Kasım 2017 | 22:20

GAZİ’nin SANATÇI AKADEMİSYENLERİ KARMA SERGİSİ’ne DAVET

Değerli Meslektaşım,

Kurulduğu 1932 yılından günümüze yetiştirdiği sanatçı/sanat eğitimcileri ile Çağdaş Türk Sanatına önemli katkı sağlayan Gazi Eğitim Fakültesi Resim İş Eğitimi Anabilim Dalı’nın mezunları arasında ülkemizin farklı üniversitelerinde görev yapan çok sayıda akademisyenin varlığı bilinmektedir.

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün isteği ile kurulmuş ve O’nun adını taşıyan Gazi Eğitim Fakültesi Resim İş Eğitimi Anabilim Dalı’ndan mezun olmuş akademisyenlerin varlığı kurumumuz için ayrı bir gurur tablosunu da oluşturmaktadır.

24 Kasım – 3 Aralık 2017 tarihinde Ankara’da, Gazi Üniversitesi Resim Heykel Müzesi‘nde birlikte oluşturacağımız ve şartları ekli dosyada yer alan,

GAZİ’nin SANATÇI AKADEMİSYENLERİ” Karma Sergisi’ne bir eserinizle katılımınızdan mutluluk duyacağız.

Prof. Dr. Alev Çakmakoğlu KURU

Gazi Üniversitesi