‘‘Gazi’nin Sanatçı Akademisyenleri’’ Karma Sergisi
30 Kasım 2017 | 13:10

1932 yılından günümüze yetiştirdiği sanatçı/sanat eğitimcileri ile Çağdaş Türk Sanatına önemli katkı sağlayan Gazi Eğitim Fakültesi Resim- İş Eğitimi Anabilim Dalı tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ‘‘Gazi’nin Sanatçı Akademisyenleri’’ Karma Sergisi düzenlenmiştir.

Mimar Kemaleddin Salonu’nda yapılan 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamasının ardından programın bir diğer bölümünü oluşturan ‘‘Gazi’nin Sanatçı Akademisyenleri’’ Karma Sergisi’nin açılışına geçilmiştir. Gazi Üniversitesi Resim Heykel Müzesi’nde saat: 11:30’ da açılan karma sergi Resim- İş Eğitimi Anabilim Dalı’ndan mezun olmuş ve ülkemizin farklı üniversitelerinde görev yapan çok sayıda akademisyenin katılımı ile düzenlenmiştir. Gazi Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alper CEYLAN, Gazi Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Hasan ES, çok sayıda akademisyen, sanatçı ve öğrencinin katılımıyla gerçekleşen karma sergi büyük ilgi görmüştür.

Açılışta sergi katılımcılarına Gazi Üniversitesi’nin bir geleneği olan kayısılı börek ikramında bulunulmuştur.

‘‘Gazi’nin Sanatçı Akademisyenleri’’  Karma Sergisi 24 Kasım – 8 Aralık 2017 tarihleri arasında Gazi Üniversitesi Resim Heykel Müzesi‘nde sanatseverlerle buluşmaya devam edecektir.

background image